RICOCHET Anti-Cheat

Nieuw anticheatsysteem

 

 

RICOCHET Anti-Cheat™ is een breed initiatief om valsspelen tegen te gaan, met nieuwe tools aan de serverzijde voor analyses waarmee valsspelen wordt vastgesteld, diepgravende onderzoeken naar valsspelers, updates voor accountbeveiliging en meer. De backend beveiligingsfuncties van RICOCHET Anti-Cheat™ om valsspelen tegen te gaan worden tegelijk met Call of Duty®: Vanguard gelanceerd en later dit jaar doorgevoerd in Call of Duty®: Warzone™ via de Pacific-update.

 

Naast de serververbeteringen van RICOCHET Anti-Cheat wordt er een nieuw kernelniveaustuurprogramma gelanceerd, dat intern is ontwikkeld voor de Call of Duty-reeks, en allereerst wordt uitgebracht voor Call of Duty: Warzone.

 

Hier vind je onze speciale blogpost met alles wat je moet weten over Ricochet.

Zo werkt het

RICOCHET Anti-Cheat verbetert de beveiliging van Call of Duty: Vanguard en Call of Duty: Warzone op allerlei manieren. Later dit jaar wordt een nieuw kernelniveaustuurprogramma voor de pc gelanceerd voor Warzone. Het stuurprogramma wordt op een later tijdstip geïntegreerd in Call of Duty: Vanguard. Dankzij het nieuwe initiatief wordt snelle actie tegen een ingewikkeld en evoluerend probleem mogelijk gemaakt.

Kernelniveaustuurprogramma

Kernelniveaustuurprogramma's hebben een grote mate van toegang, zodat ze software en applicaties op een pc kunnen monitoren en beheren, zoals het stuurprogramma van je videokaart. Het kernelniveaustuurprogramma is een element van RICOCHET Anti-Cheat dat de software en applicaties controleert die proberen interactie aan te gaan met Call of Duty: Warzone en proberen de game te manipuleren, wat Team RICOCHET Anti-Cheat meer gegevens oplevert om de beveiliging te verbeteren. Zodra het kernelniveaustuurprogramma is geïnstalleerd, heb je het nodig om Warzone te spelen. Gedetailleerde informatie over RICOCHET Anti-Cheat en het pc-kernelniveaustuurprogramma vind je in de speciale veelgestelde vragen.

Jouw privacy beschermen

Tijdens de aanvankelijke uitrol voor Call of Duty: Warzone is het kernelniveaustuurprogramma alleen actief als je speelt op de pc. Het stuurprogramma staat niet altijd aan. De software wordt opgestart wanneer je Call of Duty: Warzone opstart en wordt afgesloten zodra je de game beëindigt. Bovendien monitort en meldt het kernelniveaustuurprogramma alleen activiteiten die gerelateerd zijn aan Call of Duty. Het kernelniveaustuurprogramma, dat slechts een deel van RICOCHET Anti-Cheat uitmaakt, wordt op de pc uitgebracht, maar spelers op de consoles die via cross-play tegen pc-spelers spelen, profiteren er ook van.

Dit is nog maar het begin

Het nieuwe initiatief van RICOCHET Anti-Cheat tegen valsspelen is goed nieuws voor iedereen die Vanguard en Warzone speelt. Het pc-kernelniveaustuurprogramma wordt tegelijk met de Pacific-update van Warzone uitgebracht en komt later ook uit voor Vanguard. Het team van RICOCHET Anti-Cheat is toegewijd aan fairplay en vecht tegen het ingewikkelde probleem van valsspelers. We zijn vastberaden om het RICOCHET Anti-Cheat System te blijven evolueren en het op te nemen voor de community in de strijd tegen iedereen die de game-ervaring verpest.

FAQS

Wat is RICOCHET Anti-Cheat?

RICOCHET Anti-Cheat is een breed initiatief om valsspelen tegen te gaan, met nieuwe tools aan de serverzijde die analyses uitvoeren waarmee valsspelen wordt vastgesteld, diepgravende onderzoeken naar valsspelers, updates voor accountbeveiliging en meer. De backend beveiligingsfuncties van RICOCHET Anti-Cheat om valsspelen tegen te gaan worden tegelijk met Call of Duty®: Vanguard gelanceerd en later dit jaar doorgevoerd in Call of Duty®: Warzone via de Pacific-update. Naast de serververbeteringen van RICOCHET Anti-Cheat wordt er een nieuw kernelniveaustuurprogramma uitgebracht, te beginnen voor Call of Duty: Warzone.

 

Hoe werkt het kernelniveaustuurprogramma van RICOCHET Anti-Cheat?

Het kernelniveaustuurprogramma voor de pc monitort en meldt applicaties die proberen interactie aan te gaan met Call of Duty: Warzone, waardoor het team van RICOCHET Anti-Cheat kan vaststellen of een apparaat gebruikmaakt van ongeautoriseerde processen om de game te manipuleren.

 

Wat is een kernelniveaustuurprogramma?

Een kernelniveaustuurprogramma is een computerprogramma met vergaande privileges op je computer dat toegang heeft tot alle bronnen op je systeem zolang dit aanstaat. Kernelniveaustuurprogramma's worden over het algemeen gebruikt om toegang te verschaffen tot je computerhardware, zoals stuurprogramma's voor je videokaart dat doen. De meeste software, zoals games, opereren op het gebruikersniveau en hebben beperkt toegang tot het kernelniveau en andere gebruikerstandprocessen.

The Software License and Service Agreement will be updated. Please follow this link [https://www.activision.com/legal/ap-eula] in order to see these changes.

+